Meny Lukk

Ins Og Outs Av Smykker

Når du leter etter den beste smykkeinformasjonen, kan du fort ende opp med for mange ideer. Det kan være vanskelig å bestemme hvilken informasjon du skal bruke i din situasjon. Heldigvis har denne artikkelen noen gode smykketips du kan bruke. Disse tipsene er perfekte for nesten alle.

Hvis du har en stor samling motesmykker, må du bare rengjøre dem med en fuktig klut. Bruk av poleringskluter eller rengjøringsvæsker for smykker spiser bare bort på det øverste laget og får grunnmetallet til å vise seg gjennom. Når du er ferdig med rengjøringen, må du oppbevare smykkene dine borte for å forhindre skader eller flekker.

Ikke gå overbord med smykker. Bruk en eller to utsagnstykker med hvert antrekk. I mellomtiden kan det være fristende å vise frem samlingen din, husk at alt skal ha et fokuspunkt, inkludert antrekket ditt. Velg et lite par ørepynt med et matchende delikat halskjede for et konservativt og uformelt hverdagsutseende, eller dristig med dinglende øreringer og et matchende tykt armbånd. Dette skaper et fokuspunkt på en positiv måte uten å overvelde øyet.

Når du bruker eller kjøper smykker, er det viktig å ikke gå med noe stort og prangende. Jeg sier dette bokstavelig, ikke som i «diamanten var så stor.» Dette er fordi smykker som øreringer eller halskjeder som er for store blir glorete og lite attraktive. Det er best å holde seg til brikker som passer deg og ser riktig ut.

Å kjøpe smykker til noen andre kan være utfordrende. Se på hva de velger selv og prøv å finne noe lignende. Unngå størrelser som ringer med mindre du vet hva størrelsen er. Hvis du gjetter, hva kommer til å skje hvis du gjetter feil? Det kan hjelpe å gå i vindushopping med dem og se om de nevner en bestemt butikk, merke eller til og med en bestemt vare.

Når du kjøper smykker kjøper smykker til din kone, gjør det til en overraskelse! Aldri gjette deg selv om å velge det «riktige» elementet, siden din kone vil være mer enn glad bare for å motta en gave! Velg hva du elsker, og det er sannsynlig at hun også vil elske det. Smykker er noe som er nydelig, så det er lett å bli forelsket i!

Hvis du skal kjøpe øreringer til en kvinne, kan du også få et matchende halskjede. Hvis du vil kjøpe et halskjede, kan du også ta et armbånd. Et matchet sett med smykker er dobbelt glede for hvem du enn kjøper det, noe som gjør det å velge det perfekte elementet dobbelt så morsomt for deg!

Ikke kast din antikke broach fra bestemor, bruk den på nytt. Hvis du setter en kjede gjennom den, blir broach øyeblikkelig et fasjonabelt halskjede. Vintagesmykker er ekstremt populært i disse dager, og det er moderne å finne en måte å gjøre dem slitesterke på. Gjenbruk er også et populært konsept i vårt «grønne» samfunn. Den broach kan tjene deg godt med bare en liten endring i bruken.

Å implementere disse ideene vil være noe av det enkleste du gjør. De er så enkle og praktiske at det ikke er behov for noe spesielt for å gjøre dem nyttige. Det er ganske viktig. Overkomplikasjon er vanligvis ikke en god ting. Husk disse tipsene, så vil utdannelsen din smykker lønne seg.