Meny Lukk

Det Kan Være Lett å Finne Gode Smykker

Ingenting viser at du tok deg tid og brydde deg, ganske som fine smykker. Det har alltid vært, og vil alltid være, den beste gaven å plukke opp på et øyeblikks varsel. Ingen er noensinne trist eller skuffet over at de fikk smykker i stedet for et kort eller bilde. Det er et par ting som du bør huske når du handler for smykker, og de er oppført i denne artikkelen.

Hvis du har en ring som er for stor, trenger du ikke å betale for å få den re-sized. Du kan få en ringvakt. En ringvakt er et lite plastrør med spalte. Trykk ringen inn i spalten, og plasten vil gjøre ringen strammere. Du kan også kjøpe en multipack av forskjellige størrelser og former.

Ikke kast din antikke broach fra bestemor, re-purpose det. Hvis du setter en kjede gjennom det, blir broach umiddelbart et fasjonabelt halskjede. Vintage smykker er svært populært i disse dager, og finne en måte å gjøre det bærbar gjør det fasjonable. Gjenbruk er også et populært konsept i vårt «grønne» samfunn. At broach kan tjene deg godt med bare en liten endring i bruken.

Meld deg på en beading klasse, hvis du er en fan av halskjeder og armbånd. Hvis du kjøper dem hele tiden, kan dette sette en bulk i budsjettet. I stedet ta en klasse og gjøre noen smykker selv. Du vil spare massevis over å kjøpe allerede laget produkter, har noe unikt å ha på seg, og du kan til og med selge noen av brikkene dine for en profitt.

Når du kjøper smykker, det viktigste å vurdere er hva du liker og føler deg komfortabel i. Selv om armbånd eller dinglende øredobber er på moten, noe du misliker eller ikke føler deg komfortabel i aldri ser fasjonable ut. Når du er ukomfortabel, viser det seg. Når du er komfortabel og liker utseendet ditt, viser det!

Når du gir et smykke til en betydelig annen, et flott tips å følge hvis du ikke er trygg på dine observasjonsevner er å spørre venner eller familiemedlemmer av dine betydelige andre deres meninger om hva slags smykker du bør kjøpe. Hvis du gjør dette, vil du ha vist din betydelige andre at du gjorde en genuin innsats for å gjøre øyeblikket spesielt.

Hvis du selger smykker på Internet t, sørg for at fremstillingen av stykket er detaljert, klar og iøynefallende. Dette er svært viktig fordi den potensielle kjøperen ikke kan håndtere varen som blir solgt. Ta bilder av smykker på et sted hvor fokuset er på brikken i stedet for bakgrunnen.

For å hjelpe deg med å rengjøre og vedlikeholde smykker i topp stand, husk å polere gull og sølv med en smykker polering klut. Alternativer, for eksempel en vanlig klut eller papirhåndkle, har potensial til å skade gull eller sølv fordi de ikke er milde nok for disse delikate edle metallene.

Vær oppmerksom på hver brikke nøye og ikke kjøp noe som du ikke er helt positiv om. Følg retningslinjene som er oppført, og du vil være i stand til å plukke opp noe stort som din kjære er garantert å nyte for resten av sitt liv. Du kan ikke gå galt når du går med smykker.

http://nordlandsbunad-solv.com